EVENTSIENSII BY DJSIENSII

BELLY DANCE

Venim cu un moment care cuprinde unul dintre cele mai vechi stiluri de dans din lume, cu miscari care au cucerit o lume intreaga! O intreaga istorie plina de peripetii spusa sub forma unei povesti, folosindu-ne de pasiunea pentru tandretea si semnificatiile dansului oriental. De la pasii de dans, la timpul alocat programului special stabilit pentru a nu plictisi, atat coregrafia, cat si intregul spectacolul per ansamblu sunt gandite si adaptate dorintelor tale.
Dansatoarele de Belly Dance aduc exoticul si senzualitatea in fata ochilor

Belly Dance-ul este unul dintre cele mai spectaculoase dansuri de eveniment, un dans ce a reusit sa reziste mileniilor, pastrandu-se la fel de fascinant ca si la originile sale. Belly Dance-ul este un moment exotic, plin de o senzualitate fina, subtila, ce da un plus de magie oricarui eveniment. Apeland la dansatoarele noastre profesioniste de Belly Dance veti descoperi exact ingredientul secret, acel condiment de care este nevoie pentru o petrecere reusita cu momente cu adevarat memorabile.

Moment Bellydance – Pret: 500 Lei / 1 dansatoare – 900 Lei / 2 dansatoare
1450 lei / 3 dansatoare

Lasa ca DJ Siensii sa aduca atmosfera la evenimentul tau!
Dj Siensii ofera sonorizare profesionala pentru un botez sau nunta speciala in Bucuresti. De la mese plimbatoare si fum greu, la baloane de Heliu, Dj Siensii aduce evenimentul la viata. Acum poti face atmosfera visurilor tale una reala! Viziteaza site-ul https://www.djsiensii.ro si tel :0726169870
Toate evenimentele din Bucuresti beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport care se calculeaza telefonic, in functie de numarul kilometrilor pana la locatia dumneavoastra.