EVENTSIENSII BY DJSIENSII

DJ NUNTA

Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate.Muzica face atmosfera placuta si da tonul distractiei.
Cu noi aveti garntia succesului: un eveniment reusit, cu o muzica de o calitate si o claritate ireprosabila. Noua ne place ceea ce facem. Punem muzica pentru ca suntem dependenti de doza de adrenalina pe care ti-o da un ring plin de oameni dansand dupa muzica ta.
Iubim euforia generata invitatilor de o doza suficienta de muzica buna.Nimeni nu- si doreste un dj care a invatat pe dinafara o reteta, ci un dj care cunoaste toate ingredientele si condimentele. Ne dorim ca fiecare piesa sa fie o surpriza placuta.
Vrem sa stai pe ringul de dans ca lipit, si sa te dezlantui.Muzica potrivita poate transforma o nunta intr-o celebrare a prieteniei si iubirii.
De muzica va depinde in cea mai mare masura distractia invitatiilor dvs.Oamenii apreciaza bautura si mancarea dar fara putina ,,miscare’’, fara atmosfera, nu are nici un farmec.

Pachete Sonorizari & DJ

PACHET NUNTA SILVER   

PRET  1800 LEI

Mixer – 1 buc
Boxe ridicate pe stativi –2 buc
Boxa subwoofer – 1 buc
Conexiune internet wireless
Microfon wireless – 1 buc
Schela de lumini tip T
Suporti moving head – 2 buc
BONUS
Efecte de discoteca – 8 buc
Led par – 2 buc
Masina de fum – 1 buc
Masina de baloane – 1 buc
Led glob – 2 buc

  • PACHET  NUNTA  GOLD 
  • 2000 LEI

Mixer – 1 buc
Boxe ridicate pe stativi –4 buc
Boxa subwoofer – 1 buc
Conexiune internet wireless
Microfon wireless – 1 buc
Schela de lumini 1.5 metri
Suporti moving head – 2 buc
BONUS
Efecte de discoteca – 10 buc
Led par – 4 buc
Led glob – 4 buc
Masina de fum – 1 buc
Masina de baloane – 1 buc

Lasa ca DJ Siensii sa aduca atmosfera la evenimentul tau!
Dj Siensii ofera sonorizare profesionala pentru un botez sau nunta speciala in Bucuresti. De la mese plimbatoare si fum greu, la baloane de Heliu, Dj Siensii aduce evenimentul la viata. Acum poti face atmosfera visurilor tale una reala! Viziteaza site-ul https://www.djsiensii.ro si tel :0726169870
Toate evenimentele din Bucuresti beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport care se calculeaza telefonic, in functie de numarul kilometrilor pana la locatia dumneavoastra.