EVENTSIENSII BY DJSIENSII

FANTANA DE CIOCOLATA

  • Calitate garantata

    Folosim ciocolata speciala de provenienta spaniola cu un gust deosebit, rafinat  dar si unt de cacao de calitate pentru o fluiditate excelenta si un gust foarte placut, astfel incat fantana sa impresioneze pana si cele mai pretentioase papile gustative.

  • Fructe proaspete

    Fructele folosite  sunt mereu proaspete, achizitionate in ziua evenimentului, astfel incat dvs nu trebuie sa va faceti griji nici de siguranta consumului, nici de aspect / gust. De asemenea, frigaruile se realizeaza chiar inainte de inceperea evenimentului pentru a mentine aspectul fresh.

  • Aspect elegant

    Aparatele sunt in stare estetica foarte buna, avand mentenanta realizata periodic pentru a avea o stare de functionare excelenta, astfel incat impactul vizual al dvs si al invitatilor sa fie unul foarte placut.

FANTANA DE CIOCOLATA: PACHET EVENT
1000 Lei 51-100 invitati
+50 Lei: montaj, strans Fantana de Ciocolata in Bucuresti
3 Etaje
4 kg
100 persoane maxim
FANTANA DE CIOCOLATA: PACHET WEDDING
1200 Lei 101-150 invitati
+50 Lei: montaj, strans Fantana de Ciocolata in Bucuresti
4 Etaje
5 kg
150 persoane maxim

Lasa ca DJ Siensii sa aduca atmosfera la evenimentul tau!
Dj Siensii ofera sonorizare profesionala pentru un botez sau nunta speciala in Bucuresti. De la mese plimbatoare si fum greu, la baloane de Heliu, Dj Siensii aduce evenimentul la viata. Acum poti face atmosfera visurilor tale una reala! Viziteaza site-ul https://www.djsiensii.ro si tel :0726169870

Toate evenimentele din Bucuresti beneficiaza de transport gratuit. Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport care se calculeaza telefonic, in functie de numarul kilometrilor pana la locatia dumneavoastra.